Răzvan Simion a rămas fără cuvinte! Fiica sa este pare hotărâtă să se facă remarcată pe rețelele sociale.

Ea a postat o fotografie însoțită de un mesaj în care își cere scuze mamei sale pentru ce a decis să facă.

Răzvan Simion a rămas fără cuvinte! Fata lui s-a tatuat

Fiica lui Răzvan Simion, ajunsă la vârsta adolescenței, nu încetează să-ți surprindă părinții.

La 16 ani, Ianca s-a transformat într-o domnișoară superbă, nu degeaba matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” are cu ce se mândri.

După ce s-a vopsit și și-a făcut părul blond și a devenit tot mai vizibilă în mediul online, Ianca a luat o nouă decizie. Astfel, fiica lui Răzvan Simion și-a făcut primul tatuaj și a făcut imaginea publică pe Instagram.

„Scuze, mama”, a scris ea în dreptul fotografiei.

Răzvan Simion are doi copii, pe Ianca și pe Tudor, potrivit dcnews.ro.

Ei bine, în ceea ce o privește pe Ianca, dacă pe vremea când tatăl ei era într-o relație cu Lidia Buble nu publica fotografii cu ei, dar nici cu artista, asta nu se întâmplă și cu noua iubită a prezentatorului TV, Daliana Răducan.

A dat de gol identitatea iubitei tatălui său

De altfel, cea care a dat de gol identitatea noii iubite a lui Răzvan Simion a fost chiar Ianca, cea care a publicat la un moment dat prima imagine cu ei pe rețelele de socializare.

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt împreună din vara anului trecut, dar abia acum și-au făcut publică relația. Cei doi au fost surprinși împreună în Istanbul, imediat după despărțirea de Lidia Buble, însă prezentatorul TV a negat atunci că ar avea o nouă relație.

Daliana Răducan nu este străină de televiziune. Aceasta a făcut parte din echipa „Visuri la cheie”, emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

De câțiva ani, ea lucrează pe cont propriu, având un birou cochet în București.

”Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, așa se descrie iubita vedetei pe site-ul pe care îl are.