Răzvan Simion, mesaj subtil despre Lidia Buble: Eu nu mai am probleme de genul

Recent, după prezentarea unui material referitor la problemele ce pot apărea în cuplu atunci când vine vorba de destinația vacanței, Răzvan Simion a declarat în direct că el nu mai are astfel de probleme de un an și ceva. Acesta a lăsat să se înțeleagă că în perioada în care era într-o relație cu artista Lidia Buble, cei doi aveau neînțelegeri pe tema alegerii destinației de vacanță.

„Eu de un an și ceva nu am probleme de genul asta un an si ceva, de genul unde să merg în vacanță”, a spus Răzvan Simion.

Răzvan Simion are o nouă iubită

Coprezentatorul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, difuzată la Antena 1, a trecut destul de repede peste despărțirea de Lidia Buble. În prezent, acesta are o nouă iubită.

Din vara anului trecut, Răzvan Simion și arhitecta Daliana Răducan formează un cuplu, dar și-au făcut publică relația destul de recent. Chiar dacă cei doi au fost văzuți împreună într-o vacanță în Istanbul, imediat după despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul a respins atunci informațiile.

Daliana Răduca a făcut parte din echipa emisiunii ”Visuri la cheie”, difuzată la Pro TV, având în vedere că este arhitect și designer de interior.