Dani Oţil nu s-a mai abţinut! Şi-a lăsat mască toţi prietenii. Ce a putut să facă vedeta

Dani Oțil și-a lăsat colegii cu gura căscată atunci când a ajuns la muncă însărcinat. La câteva ore după ce a apărut în direct însărcinat, acesta a postat pe Instagram un videoclip în care a arătat tot procesul prin care a trecut pentru a apărea însărcinat și a avut și un mesaj important pentru cei care îl urmăresc.

Acesta spune că a făcut un experiment și că prin acesta a vrut să transmită un mesaj tuturor bărbaților care nu cred cât de greu le este femeilor însărcinate să facă anumite activități.

„Dedic acest filmuleț tuturor gravidelor, dar și bărbaților care sunt tătici și care ar trebui să știe că orice vorbă aruncată din greșeală sau voit, se poate întoarce împotriva lor. Am avut curajul și nesăbuința acum câteva zile să-i zic că nu pare că are o burtă mare și grea și din motivul ăsta m-am pus să port pepenele ăsta toată ziua, la toate activitățile mele.”, spune el.

Este imposibil

Dani Oțil a mai spus că pepenele are 11 kilograme și că l-a fixat cu multă greutate. El a mai spus că va face activități normale pe care le face orice gravidă, începând cu închisul pantalonilor.

”Pepenele are aproximativ 11 kilograme, l-am calculat și l-am fixat cu foarte mare greutate, nu știu cum Dumnezeu se fixează bebelușii.

Azi va trebui să facem activitățile normale ale unei gravide. În primul rând, închisul pantalonilor care este imposibil. Evident, există pantaloni de gravide, dar am uitat să-mi iau (…)”, a spus Dani Oțil.

Întregul experiment a fost filmat de către soția sa, Gabriela Prisăcariu, despre care Dani Oțil spune că o iubește și mai mult după experiment.

„După două ore de burtă, o iubesc și mai mult pe soția mea”, a spus el, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani.

Sursa foto: Facebook

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)