Dani Oţil surprinde pe toată lumea cu glumele şi dezvăluirile de la emisiunea Super Neatza cu Răzvan şi Dani de la Antena 1. În fiecare dimineaţă, telespectatorii fideli abia aşteaptă să-l vadă pe idolul lor. De această dată, vedeta de la Antena 1 a reuşit să-şi surprindă în alt mod fanii şi prietenii virtuali.

Dani Oţil, în rol de sniper

Dani Oţil a uimit pe toată lumea cu o imagine postată pe o reţea de socializare. Prezentatorul de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani a intrat foarte bine în rolul de sniper. Un apropiat i-a făcut o poză cu arma în mână, iar Dani Oţil a postat-o pe reţelele de socializare.

Imadiat, fanii virtuali au apreciat imaginea, dar i-au transmis şi mai multe mesaje de felicitare şi de încurajare. Echipat special pentru trageri, Dani Oţil şi-a luat în serios rolul de sniper. Şi-a aşezat şapca pe cap şi a luat ţinta în cătare. Nu se ştie însă ce performanţe a realizat Dani Oţil la această tragere.

Dani Oţil a mai avut o experienţă asemănătoare

Dani Oţil nu se află la prima experienţă de acest gen. Şi în 2013, vedeta de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani şi-a dovedit calităţile de sniper. Totul s-a întâmplat atunci în poligonul Baneasa. Acolo a avut loc un exerciţiu realizat de luptătorii Serviciului pentru intervenţii şi acţiuni speciale.

La eveniment a participat si Dani Otil care a avut ocazia sa tragă cu puşca cu lunetă. Atunci, Dani Oţil le-a povestit telespectatorilor prin ce experienţă fabuloasă a trecut.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)