Dani Oţil de la Antena 1 nu s-a mai abţinut. Chiar în această dimineaţă, în direct la Antena 1, la emisiunea Super Neatza cu Răzvan şi Dani, vedeta s-a decis să dea totul din casă. Mai întâi, Dani Oţil a dezvăluit ce a făcut la finalul săptămânii trecute.

Dani Oţil, revoltat

Dani Oţil a dezvăluit că la finalul săptămânii trecute a fost din nou la o cursă de raliuri, dar de această dată nu a mai fost singur. De această dată, l-a luat cu el pe copilul unor prieteni. L-a supărat răspunsul puştiului la o discuţie avută în maşină. Dani Oţil s-a decis să spună absolut tot în direct, în această dimineaţă.

„Am luat puştiul unei prietene la curse. Un tip inteligent, de vreo 20 de ani. Mă uitam la el şi l-am întrebat câţi ani are şi dacă munceşte. Mi-a spus că nu, că mai întâi termină şcoala şi că nu-l lasă mama lui să muncească. Incredibil, aşa o să păţesc şi eu”, a dezvăluit Dani Oţil, care nu s-a oprit însă aici.

Dani Oţil, supărat pe propriul copil

Mai mult, Dani Oţil a continuat seria dezvăluirilor. Tocmai i-a cumpărat un dulap copilului pe care soţia sa urmează să îl nască. Achiziţia a avut un preţ ridicat chiar şi pentru Dani Oţil care s-a revoltat. „Azi vreau să cert bebeluşul din burtă. Bă, fi-miu mă costă deja bani din burtă. Mi-a venit factura de mobilier.

Dacă şi la 20 de ani o să îi dau bani, nu e bine. Matematica e împotriva noastră. El e în burtă acum. Doar dulapul lui m-a costat o grămadă. Cică sunt eu zgârcit, dar nu e aşa. La 20 de ani o să-mi spună. Dă-mi bani ca să scot o fată în oraş. Nu pot să-mi scot din cap chestia asta. Câţi ani trebuie să-l sponsorizez pe copil”, a dezvăluit, descumpănit, Dani Oţil, în direct la Super Neatza cu Răzvan şi Dani.