Clipe incredibile petrecute în această dimineaţă, la emisiunea Super Neatza cu Răzvan şi Dani. Unul dintre prezentatorii emisiunii, Răzvan Simion, a rămas mască pur şi simplu. A aflat în direct când s-ar termina cu pandemia de coronavirus. Totul a fost dezvăluit de către astroloaga emisiunii, Bianca Nuţu.

Răzvan Simion a rămas fără cuvinte

Discuţiile despre noul val al pandemiei de COVID-19 l-au făcut pe Răzvan Simion să aibă o replică extrem de amuzantă pe teama variantei Delta care ar putea să ne lovească peste doar câteva zile.

„Mi-e teamă că vom rămâne fără litere odată cu pandemia asta. Suntem la varianta Delta, o să ajungem şi la varianta Sigma. Bianca, să-ţi faci un birou la Matei Balş acolo, să le spui oamenilor când se termină pandemia”, a glumit Răzvan Simion cu astroloaga emisiunii, Bianca Nuţu.

Răzvan Simion a aflat când se va termina pandemia

Replica astrologului Bianca Nuţu l-a lăsat fără cuvinte pe Răzvan Simion. „Undeva în primăvara anului viitor se va temrina. Acum vine un nou val”, a dezvăluit astrologul emisiunii.

„Aşa se vede pe astrogramă?”, a mai apucat să spună Răzvan Simion care a continuat să glumească cu Bianca Nuţu pe seama pandemiei de coronavirus. „Da. Scria pe cer când începe şi când se termină pandemia şi noi stăteam ca proştii şi ne uitam în gura medicilor”, a mai spus Răzvan Simion de la Antena 1, uimit de replicile Biancăi Nuţu.