Au trecut câteva luni bune de la despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, iar cei doi au avut ocazia să stea pentru prima dată față în față la TV, de când și-au spus „adio”. Cu pretextul lansării noii sale piese chiar în emisiunea fostului iubit, Lidia Buble a radiat în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, însă s-a comportat ciudat cu omul alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de 5 ani.

Lidia Buble, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani

Lidia Buble a venit în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani cu pretextul lansării noii sale piese, iar revederea cu Răzvan Simion nu a fost chiar una emoționantă.

Cei doi s-au evitat pe toată durata în care Lidia Buble s-a aflat în platou, iar când a venit momentul să cânte, artista nici nu l-a privit pe fostul său iubit. Pe de altă parte, comportamentul acestuia a fost unul cât se poate de normal și drăgăstos, căci a filmat-o pe Lidia Buble și s-a bucurat să o audă cântând.

Conform spuselor lui Dani Oțil, colegul lui Răzvan, cei doi au continuat să colaboreze din punct de vedere profesional. Răzvan Simion a continuat chiar să o promoveze pe fosta sa iubită și a postat pe o rețea de socializare clipul noii ei piese, precum și ora la care aceasta urmează să devină publică. Gestul i-a făcut pe mulți fani să se gândească la o eventuală împăcare.

Au colaborat pentru noua ei piesă

După separare, Lidia a ales să se refacă acasă la familia sa, în Oradea, unde a stat o perioadă în liniște și a cugetat la cele petrecute. Cariera a determinat-o însă în București, mai ales că avea în plan lansarea unui nou proiect.

Potrivit informațiilor furnizate de jurnaliștii de la impact.ro, atunci când a mers la filmările clipului, Lidia s-a trezit față în față cu Răzvan și a fost tulburată de revedere.

„Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat.

Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au declarat surse apropiate artistei, citate de publicația amintită.