Proaspăt ieşită din relaţia cu Răzvan Simion, Lidia Buble pare să-l fi dat uitării pe fostul partener şi lasă deja de înţeles că s-ar putea gândi la o relaţie cu un nou bărbat.

Artista a trezit imaginaţia fanilor săi de pe Instagram, după ce a postat în weekend o fotografie alături de mesajul “Îndrăgostită nebun de un străin… #ochiiaiaverzi 👀🔜🎥

“Îndrăgostită nebunește sau îndrăgostită de un străin nebun?”, “E un film horror ceva??” sau “HAI CU HIT-UL ASTAAA, presimt ca aduce vara” au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor Lidiei Buble de pe internet.

Postarea vedetei are, cel mai probabil, legătură cu noua melodie pe care se pregăteşte să o lanseze, Lidia dezvăluindu-le fanilor şi un teaser în acest sens, tot pe pagina ei de Instagram, cu mesajul “Ochii ăia triști, ochii ăia mari, ochii ăia verzi… 🔜⚡🔜⚡🔜

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Acesta ar fi motivul real pentru care Lidia s-a despărţit de Răzvan Simion

Despărţirea dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion a ţinut prima pagină a ziarelor şi multă lume s-a întrebat care a fost cu adevărat motivul care a dus la această ruptură. Surse din anturajul artistei spun că totul ar fi avut legătură cu refuzul lui Răzvan de a trece la religia penticostală.

“Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri.

Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu.

Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, spun surse din anturajul Lidiei Buble.