Noi detalii cu privire la despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Se pare că cei doi au renunțat la relația de cinci ani din cauza religiei. Acum două luni, Răzvan Simion a anunțat că el și Lidia Buble și-au spus adio după o relație de cinci ani, lăsând să se înțeleagă că ea este cea care a încetat să mai aibă sentimente, iar elva decis să o elibereze de povara unei relații de convenție scrie impact.ro.

Se pare că după o perioadă în care artista a fost plecată la părinți, în Oradea, ea și prezentatorul matinalului de la Antena 1 s-au reîntâlnit la filmările celui mai nou videoclip al artistei. Discuția dintre ei a fost una liniștită și plăcută, însă fiecare dintre ei păreau să se simtă stânjeniți, ne-au mărturisit persoane prezente la filmări. Vestea despărțirii celor doi a fost una uluitoare chiar și pentru membrii familiei, care credeau că Razvan și Lidia sunt extrem de fericiți împreună.

Răzvan nu a făcut niciun pas

O sursă apropiată cuplului a vorbit pentru impact.ro despre ascunzișurile despărțirii dintre cei Lidia Buble și Răzvan Simion.

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri. Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla.

Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au mărturisit surse din anturajul Lidiei Buble.