Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au decis ca pentru câteva zile să plece din București și să aibă parte de puțină relaxare la munte, dar au fost nevoiți să se întoarcă rapid acasă.

Cu doar câteva zile în urmă Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu, au decis să plece într-o vacanță împreună, la munte. Aceștia și-au făcut bagaje și au părăsit Bucureștiul, însă Gabriela povestește că nu pentru mult timp, asta deoarece problemele au început să apară rapid imediat ce s-au cazat.

„A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte, pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea, întins. Am avut noroc să găsim la Râșnov o cameră liberă”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Care a fost motivul pentru care și-au anunlat vacanța?

Ea a mărturisit că bebelușul său a fost foarte agitat toată noaptea și s-a mișcat cu putere în burtică, iar în urma acestuia și Gabriela Prisăcariu a avut aceleași probleme, dar s-a gândit că poate vor reuși să treacă.

A doua seara lucrurile au stat la fel, iar ulterior ea și Dani Oțil au fost nevoiți să-și întrerupă vacanța și să revină în București pentru ca aceasta să se poată calma, iar bebelușul său să nu mai fie atât de agitat.

”Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată. Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva. M-am trezit la ora 4 dimineață, dar am zis că trece. A doua seară, la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”, a mai spus soția lui Dani Oțil.

Au mai rămas doar câteva săptămâni până când Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil își vor strânge în brațe bebelușul, băiețelul mult așteptat de cei doi. Aceștia au împărtășit cu fanii imagini care mai de care cu camera unde micuțul lor va sta și pe care au pregătit-o încă din timp pentru a fi siguri că totul e gata la momentul nașterii.

Cei doi sunt foarte emoționanți și abia așteaptă ca cel mic să vină pe lume. Până în acest moment nu au precizat ce nume au ales pentru băiețel, însă cu siguranța vom afla cât de curând.

Sursă foto: Facebook Gabriela Prisăcariu