Andra și Cătălin Măruță au postat poze din vacanță! Cei doi și-au dus copiii la Disneyland Paris.

Familia Măruță a împărtășit bucuria vacanței cu fanii lor, pe rețelele de socializare.

Andra și Cătălin Măruță au postat poze din vacanță! Bucurei la Disneyland

Andra și Cătălin Măruță au plecat să se relaxeze și au ales un o destinație specială, mai ales pentru copiii lor, Eva și David.

Cei patru au plecat la Disneyland Paris și nu ezită să împărtășească imagini din această experiență, cu fanii de pe Instagram.

După ce s-au întâlnit cu Mickey și Minnie Mouse, Andra, Cătălin, Eva și David au zis să încerce ceva mai palpitant și au ales roller coaster-ul.

Pe 23 iulie, chiar înainte de a pleca la Disneyland, Eva Măruță a împlinit 6 ani, iar părinții ei, Andra și Cătălin Măruță, i-au organizat o petrecere de poveste.

Înconjurată de prieteni, fetița s-a bucurat toată ziua de jocuri, potrivit protv.ro.

Trebuie amintit că Disneyland Paris este o stațiune de vacanță și de recreere în Marne-la-Vallée, un oraș nou aflat în zona de est a Parisului, Franța. Complexul este situat la 32 km distanță de centrul Parisului și se află în cea mai mare parte în comuna Chessy, Seine-et-Marne.

Cel mai vizitat loc de vacanță din Europa

Disneyland Paris cuprinde două parcuri tematice, un centru comercial, districtul de mese și de divertisment și șapte hoteluri aflate în proprietatea Disney.

De la deschiderea sa din 12 aprilie 1992, acesta a fost al doilea parc Disney care s-a deschis în afara Statelor Unite (după Tokyo Disney Resort) și primul care a fost deținut și operat de Disney.

Complexul a fost un subiect de controverse în timpul perioadelor de negociere și de construcție la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor ’90, când un număr de personalități franceze și-au exprimat opoziția lor, iar protestele au fost organizate de către sindicatele franceze și altele.

Ca urmare a introducerii anunțată de UE a monedei care urmează să fie numită euro, complexul a fost redenumit de la Euro Disney Resort la Disneyland Paris în 1995. În luna iulie a acelui an, compania a văzut prima de profit trimestrial.

Stațiunea este considerată cel mai vizitat loc de vacanță din Franța și Europa.


Sursa foto: Instagram.