Surpiză imensă provocată de către Cătălin Măruţă vineri după amiază. Toată lumea a rămas mască atunci când a văzut, inclusiv vedeta celor de la PRO TV. Obişnuit să fie mai mereu pe locul al treilea la audienţe, la nivel naţional, Măruţă a produs o mare surpriză vineri după amiaza.

Cătălin Măruţă a dat marea lovitură

Cătălin Măruţă a lăsat mască pe toată lumea. Nici el nu se aştepta să dea marea lovitură vineri după amiază în bătălia audienţelor, la nivel naţional, în faţa celor de la Kanal D şi Antena 1. Şi totuşi, s-a întâmplat. Conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro, emisiunea La Măruţă a fost lider de audienţă, cu mici întreruperi, în intervalul 15.00-17.00, la nivel naţional.

Măruţă a fost peste Teo Show de la Kanal D

Chiar de la ora 15.00, surpriza a încpeut să capete contur. 3,3 şi 2,9 a avut PRO TV rating la nivel naţional cu emisiunea la Măruţă, în intervalul 15.00-15.30. În tot acest timp, Kanal D a fost pe locul al doilea cu Teo Show, iar Antena 1 pe 3, cu emisiunea Mireasa.

Şu următorul slot de audienţă a aparţinut tot celor de la PRO TV, care s-au impus, la mică distanţă, în faţa celor de la Kanal D. Antena 1 s-a mulţumit, din nou, cu locul al treilea. Ultimul slot de audienţă al orei, la nivel naţional a aparţinut însă Antenei 1. Măruţă a fost abia pe locul al doilea, cu 2,5.

Măruţă, bătut de Observatorul Antenei 1

Ora 16.00 nu a mai fost atât de norocoasă pentru Cătălin Măruţă. Pe Antena 1 a început Observatorul amiezii, în timp ce pe Kanal D a fost a doua oră de emisiune Teo Show. Primele două sloturi de audienţă ale orei au aparţinut Observatorului Antenei 1, care nu a dat nicio şansă adversarilor. Apoi, Kanal D şi PRO TV, pe rând, şi-au împărţit ultima jumătate de oră primul loc la nivel de audienţe, pe naţional.