Sărbătoare mare în familia Măruță. Eva Măruță a împlinit vineri vârsta de șase ani. De la primele ore ale dimineții au început deja pregătirile pentru petrecea organizată în cinstea mezinei familie, iar aceasta va purtea o ținută cu adevărat specială.

Într-o postare pe contul persoanal de socializare, Andra a postat mai multe filmulețe cu Eva, din care se poate observa că cele două au petrecut o zi extrem de aglomerată. Mai exact, Eva și andra au mers la un salon de înfrumusețare din București.

În timpul pregătirilor, mezina familiei Măruță a fost răsfățată și în centrul atenției. De ziua ei și-a dorit unghii albastre, iar Andra a fost de acord, căci ziua este una unică.

„Tocmai îi spuneam fetiței mele că acum șase ani, la zece și jumătate, mami a născut-o. (…) Acum suntem la unghii. Ce culoare le vrei, iubita lui mama?”, spune Andra.

Cătălin Măruță, mesaj emoționant pentru fiica sa

Eva a reacționat imediat, iar mama ei i-a îndeplinit dorința. „Albastre ca rochia”, a răspuns Eva.

Odată ajunse acasă, Andra și Eva și-au făcut o fotogarfie cu unghiile la vedere, iar cântăreața a postat și un mesaj emoționant pentru fiica sa. Aceasta i-a urat tot ce este mai frumos fiicei sale, sperând ca aceasta să aibă mereu ”sufletul deschis, ca acum”.

„La mulți ani, rază mea de soare! Eva mea dulce și deșteaptă, să fii mereu cu sufletul deschis, că acum!”, a scris Andra, pe rețelele de socializare.

O reacție în acest sens a venit și din partea lui Cătălin Măruță, care i-a urat fiicei sale tot ce este mai bun.

„La mulți ani, copil minunat! Îți mulțumim că ne faci viața mai frumoasă și ne bucuri cu fiecare zâmbet! Te iubim!”, a scris într-o postare pe pagina personală de Facebook, prezentatorul de la Pro TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)