Joi seară, Nicuşor Dan şi-a început oficial campania electorală în Piaţa Victoriei, unde, ajutat de Ludovic Orban şi de Dan Barna, a lipit primele afişe electorale.

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS spune că a ales acest loc pentru că în Piaţa Victoriei PSD-ul “a dat cu gaze în bucureşteni”, iar de aici va merge “pe drumul spre îndepărtarea celei mai incompetente administrații pe care a avut-o Bucureștiul vreodată”.

“Primele minute ale campaniei electorale, primele afișe lipite împreună cu Ludovic Orban și Dan Barna, care au dat chiar și o mână de ajutor. La propriu.

Pornim în forță, de aici, din Piața Victoriei, locul în care PSD a dat cu gaze în bucureșteni, pe drumul spre îndepărtarea celei mai incompetente administrații pe care a avut-o Bucureștiul vreodată. Gabriela PSD Firea trebuie să plece cât mai repede!

Vă aștept alături pe 27 septembrie.

Save the date!”, a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de socializare.

Ce au declarat la acest eveniment de campanie Nicuşor Dan, Ludovic Orban şi Dan Barna?

“Am vrut în mod special să fim alături de voluntarii noştri, care au muncit toată această precampanie şi vor munci toată campania care urmează. E foarte important efortul pe care îl fac pentru că ei trebuie să, prin discuţii de la om la om, să întoarcă minciunile pe care, pe banii noştri, primarii PSD le-au spus. De exemplu, miliardul de euro pe fonduri europene, minciună neruşinată, când ei nu au fost în stare să atragă un ban pe proiecte noi pe care le-au propus.

Am ales special Piaţa Victoriei pentru că mult timp oamenii au strigat aici că Piaţa Victoriei este zonă liberă de PSD-ism şi noi vrem să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD”, a declarat Nicuşor Dan, candidat pentru Primăria Generală a Capitalei.

“Am făcut un gest simbolic, împreună cu preşedintele USR Dan Barna şi am lipit, la startul campaniei, împreună, primul afiş cu Nicuşor Dan, ca un gest simbolic prin care să dăm semnalul că eliberarea Bucureştiului a început.

Fac apel către toti bucureştenii educaţi, toţi bucureştenii care s-au săturat de bătaia de joc din ultimii patru ani de zile, de toţi bucureştenii care-şi doresc cu adevărat să trăiască într-o capitală europeană, cu servicii de calitate, în care să fie respectaţi şi în care să aibă şansa de a reuşi în viaţă, îi rog, fac apel la toţi bucureşteni să fie activi în această campanie, să se mobilizeze, să-i convinfă pe cei nehotărâţi, astfel încât pe data de 27 septembrie să eliberăm Bucureştiul, pe data de 27 septembrie prin echipa condusă de Nicuşor Dan şi sprijinită de USR-PLUS şi de PNL să punem competenţa, bunul simţ, educaţia, priceperea, cinstea, la lucru pentru binele bucureştenilor”, a precizat şi premierul Ludovic Orban.

“Este un moment important, încă un pas spre eliberarea Bucureştiului de ceea ce a însemnat guvernarea PSD, este minutul începerii campaniei electorale pentru Bucureşti, este minutul din care cetăţenii, în urma acestei campanii, vor avea şansa să scoată PSD-ul din Bucureşti, din Primăria generală – alături de noi este viitorul primar al Bucureştiului, Nicuşor Dan – şi din toate primăriile de sector.

Este un moment, îndrăznesc să spun, istoric, dreapta s-a unit la Bucureşti, este un parteneriat care dă şansa acestui oraş să devină un oraş european, un oraş modern, un oraş cu proiecte care se şi întâmplă, nu despre care doar se vorbeşte. Despre gălăgia de care am beneficiat venind încoace, un singur lucru de spus: când PSD termină soluţiile îi mai rămâne doar scandalul şi agresiunea. Asta am avut patru ani, asta a avut acest oraş patru ani, este o şansă să ne facem bine”, a spus Dan Barna.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea