Premieră în România! Este ceva de domeniul incredibilului. Sorin Grindeanu: Zici că e centura Parisului

În urma unei vizite la Galați, ministrul Sorin Grindeanu a spus că a aflat „o chestiune de Cartea Recordurilor”.

„Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor, recunosc că nu am ştiut că de 13 ani se lucrează la Centura de la Tecuci şi am înţeles că este un record absolut”, a declarat Sorin Grindeanu.

De asemenea, ministrul a spus și că a fost informat că termenul de finalizare este luna mai a anului 2022.

„I-am informat la rândul meu că, pe proiectul pe care l-am anunţat – de a urmări şantierele din ţară cu drone, direct – primul proiect pe care o să-l urmăresc şi o să-l vedem live pe site-ul ministerului este ăsta. Asta este ceva de domeniul incredibilului, ca de 13 ani să se lucreze. Zici că e centura Parisului”, a mai declarat ministrul.

Amintim că Sorin Grindeanu a declarat de mai multe ori că vor fi folosite drone pentru supravegherea şantierelor.

Sorin Grindeanu, nemulțumit de infrastructura din România

Într-o declarație televizată, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a declarat că drulul din București către Timișoara durează 7 ore, dacă nu are ghinionul să prindă un accident pe drum. Acesta spune că partea Pitești-București este cea mai dificilă.

„Vineri am plecat cu mașina spre Timișoara. (…) Dacă prind accident pe Valea Oltului s-ar putea să fac foarte, foarte mult. Dacă nu prind accident pe Valea Oltului sau Dealul Negru, undeva în 7 ore. Bucata dificilă e Pitești-Sibiu. E groaznică acea bucată. De la Sibiu până la Timișoara, cu excepția unui lot de 14 kilometri, se merge pe autostradă.

Nu cred că există vreun ministru al Transporturilor care a început un proiect și să îl vadă și finalizat. Statul român în toți acești ani a rămas dator major cetățenilor din punctul de vedere al infrastructurii de transport. Eu sunt conștient de acest lucru. Desene cred că avem pentru următorii 50 de ani, din păcate lipsește punerea în practică”, a spus Sorin Grindeanu la Digi24.