Atacurile liberalilor la adresa lui Marcel Ciolacu continuă! Luni, pe 26 iunie, vicepreședintele PNL Dan Motreanu a afirmat că dacă legea pentru eliminarea pensiilor speciale pică la CCR, premierul ar trebui să își depună mandatul.

Liberalii vor ca Marcel Ciolacu să demisioneze din funcția de premier

La rândul său, vicepreședintele PNL Robert Sighiartău a făcut un apel similar.

”Domnule Ciolacu dacă aveți onoare știți ce trebuie să faceți…

După ce timp de 1 an și 6 luni Marcel Ciolacu și ministrul său Budai au aruncat tot felul de tiribombe și fumigene cu legea pensiilor și a salarizării, a impozitării globale, a reducerii impozitării etc. astăzi după votul din plen a eliminarii pensiilor speciale, a lansat un atac nedemnn la adresa PNL deși impreună cele 2 partide au votat legile propuse de PSD astăzi.

Marcel Ciolacu continuă aceeași strategie ticaloasă pe care a dus-o la adresa PNL dar de data asta din calitatea de prim-ministru. Ca atare îi lansez o provocare lui Marcel Ciolacu în care onoarea joacă un rol important. Asta pentru că dânsul pune un mare preț așa cum a declarat-o de multe ori pe statura morală a unui om politic.

Domnule Ciolacu, dacă CCR declara neconstituțională legea pe care am votat-o astăzi noi în parlament, vă rog să vă onorați cu demnitate cuvântul și să faceți un pas în spate. Pentru ca ați stiut că legea va fi neconstitutionala si ați mintit poporul roman atacând PNL.

Dacă legea va trece de CCR, atacul josnic pe care l-ați făcut astăzi față de PNL mă face pe mine Robert Sighiartau să vă arăt cartonașul galben.”, a scris acesta pe Facebook.

Marcel Ciolacu a acuzat premierii liberali că nu au putut rezolva problema pensiilor speciale

Conflictul a pornit după ce premierul Marcel Ciolacu a afirmat că la numai 11 zile după ce a devenit premier, a trecut legea privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, iar în câteva zile va fi adoptat proiectul privind eliminarea tuturor pensiilor speciale. Acesta a acuzat liberalii că deși au avut patru premieri, nu au putut rezolva această problemă.

”Eu în cele două mandate mi-am dat demisia, nu sunt beneficiar de pensie specială. Dacă ar fi făcut toți parlamentarii acest lucru, nu am mai fi dat vina unii pe alții. A existat o guvernare de dreapta în România.

Au fost 4 prim-miniștri ai celor de la PNL, aveau suficient timp să taie pensiile speciale. Am început cu pensiile parlamentarilor, este o chestiune firească. Nu poți să ceri altor categorii să renunțe și parlamentarii să aibă pensii speciale.”, a declarat șeful Executivului.