Revenire senzațională la România Tv! Cristina Herea spune că va apela la mama ei să aibă grijă de nou născută și că va reveni în televiziune.

Jurnalista așteaptă să își aducă pe lume primul copil la finalul lunii noiembrie 2021.

Revenire senzațională la România Tv! Marele anunț făcut de Cristina Herea

După 11 ani, Cristina Herea a plecat de la România TV. Va fi o pauză pentru că a decis să stea acasă pentru a aștepta să devină mamă. Cristina Herea va reveni la România TV după naștere.

”Îmi doresc să revin curând, după ce nasc! Deși știu că mulți acuză acest lucru, eu vreau să îmi reiau activitatea profesională! Am norocul să am ajutor de nădejde în familie.

Mama mea va fi încântată să stea cu bebelina în cele câteva ore în care eu sunt la muncă. Deocamdată nu mă pot acomoda cu ideea de bonă, de persoană străină care să pună mâna pe fetița mea. Fiecare mamă cu nebuniile ei”, a zis Cristina Herea întrebată când revine la România TV.

”În primele luni de viață, nu mă voi desprinde ea, însă îmi doresc să își petreacă mare parte din copilărie la Snagov. Acolo are o curte mare, aer curat, cea mai bună mâncare făcută de mama mea”, a mai zis jurnalista.

S-a căsătorit pe 15 iulie 2019 cu Mihai Benga

”Încă nu accept ideea de bună, de persoană străină care să aibă grijă de copilul meu! Am însă noroc cu părinții mei care sunt tineri și dornici să ne ajute în creșterea micuței. Mă bazez și pe Mihai, însă și el are o viață profesională activă”, a subliniat Cristina Herea, potrivit dcnews.ro.

De când a plecat de la România TV, jurnalista este soție full time și pregătește o afacere de suflet. De asemenea, a spus: ”M-am ocupat de sănătate. Mi-a dat ceva bătăi de cap. Am gătit. Ne-am vizitat părinții, ne-am ocupat de ultimele detalii pentru venirea bebelinei”.

Cristina Herea va deveni mamă pentru prima dată, la finalul lunii noiembrie 2021. Jurnalista va avea o fetiță.

Cristina Herea, prezentatoarea de știri a postului România TV, s-a căsătorit pe 15 iulie 2019 cu Mihai Benga.

Blondina a spus ”DA” la starea civilă, iar martorii care au susținut mirii au fost Remus Truică și soția sa, Diana. O săptămână mai târziu, jurnalista s-a căsătorit în fața preotului.