Marcel Ciolacu a spus, la TVR 1, că Sorin Grindeanu ar dori să se întoarcă pe scena politică românească. Potrivit liderului interimar PSD, odată ce intri în politică îți este greu să mai ieși.

„Este o vorba, cand iti intra politica in sange e greu sa-ti mai iasa. Am vorbit cu dl Grindeanu, suntem prieteni. Se pare ca este unul din oamenii valorosi care doreste sa reintre in politica. Mai este dl Neacsu”, a zis Ciolacu.

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost demis de către partid prin moțiunea de cenzură. Ulterior, Grindeanu a fost exclus și din PSD.

Cu ce se ocupă, în prezent, Sorin Grindeanu

În prezent, fostul premier Sorin Grindeanu, ocupă funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). Ocupă această funcție din noiembrie 2017.

Ce alte funcții a mai ocupat acesta

Între ianuarie și iunie 2017, a fost prim-ministru al României. În legislatura 2012 – 2016, a fost deputat și membru al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor din Camera Deputaților. În perioada decembrie 2014 – noiembrie 2015 a deținut și funcția de ministru al Comunicațiilor.

Are, de asemenea, o vastă experiență la nivel local: a fost președinte al Consiliului Județean Timiș din iunie 2016 până în decembrie 2017, iar înainte a fost viceprimar al Timișoarei, membru al consiliului local Timișoara dar și director al Direcției pentru Tineret și Sport din Timiș. Sorin Grindeanu este absolvent al Universității de Vest Timișoara, Facultatea de Matematică, secția Informatică și al unui master cu specializarea Baze de Date, în cadrul aceleiași universități.