PSD nu mai susține moțiunea depusă de USR şi AUR

Gabriela Firea a transmis că nu va fi niciodată „remorca incompetenților” iar „răul din politică se elimină rând pe rând”, conform informațiilor transmise pe pagina de socializare a PSD.

„Nu particip la mascarade! Nu voi fi niciodată la remorca incompetenților! Ce înțelegeri să fac cu cei care patronează dezastrul din București și din marile orașe? Pentru mine și sute de mii de bucureșteni, USR-Plus și Orban înseamnă Nicușor și Clotilde!”, a transmis Gabriela Firea, potrivit celor scrise de PSD pe Facebook.

Atacul lansat de Gabriela Firea

„Adică, dublarea și urmează triplarea prețului la transportul public, eliminarea subvenției pentru agentul termic – deci facturi uriașe -, gunoaie, șobolani, țânțari, mirosuri pestilențiale, lăsarea spitalelor fără finanțare, lipsa de pregătire a școlilor pentru noul an de învățământ, abandonarea șantierelor pentru construirea de poduri, pasaje, supralărgiri, tăierea plăților de supraviețuire pentru persoanele cu dizabilități, blocarea tuturor investițiilor din Capitală, șomaj, lovituri succesive date mediului de afaceri!

Cu cine sa mă aliez? Mofturile cui să le cred și să le înțeleg? Pe ale unora care i-au înșelat și pe cei care le-au dat votul?
Pe cei care își bat joc, prin reprezentanții lor, de bucureșteni și de locuitorii marilor orașe, unde “au câștigat” din soft alegerile? Niciodată!

Răul din politică se elimină rând pe rând! Textul Moțiunii de cenzura al echipei social-democrate este corect, argumentat, profesionist! Acesta trebuie votat! Se referă la situația economică actuală a țării și la scăderea nivelului de trai.

Vinovați sunt toți cei de la putere, deci și cei care fac acum pe imaculații! Minciuna are întotdeauna picioare scurte!”, a conchis Firea.

Sursă foto: Facebook Gabriela Firea