George Simion, replică pentru PSD după absența de la BPR

Astfel, George Simion a nominalizat trei social-democrați care au lipsit de la ședință, întrebând totodată și ce a împiedicat-o pe Gabriela Firea să fie prezentă online.

„Au lipsit Firea, Cazanciuc și Suciu de la PSD. De ce dacă prezența e online? Nu s-au prezentat. Au fost absențe de la PSD 4 la număr și aseară. Azi e 11:00, în plină zi, ce a împiedicat-o pe doamna Firea? La fel, răspândesc minciuni”, a transmis George Simion.

De asemenea, acesta a scris anterior pe pagina sa de socializare că nu a putut fi realizat un cvorum, deoarece reprezentanții PSD au lipsit.

„Atenție la neatenție! Acum la 23:00 trebuia să se întrunească Biroul permanent, care să fixeze calendarul moțiunii. Nu a fost cvorum, reprezentanții PSD lipsind”, a scris liderul AUR pe Facebook.

Astfel, pentru a doua oară consecutiv, calendarul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de premierul Florin Cîțu nu a putut fi stabilit sâmbătă, la ședința Birourilor Permanente Reunite, din cauza lipsei de cvorum. În acest context, purtătorul de cuvânt al USRPLUS, Ionuț Moșteanu, a transmis că moțiunea va fi depusă din nou, luni, la ora 12:00.

Care este obiectivul celor de la AUR?

Anterior, liderul partidului AUR, George Simion, a discutat în cadrul unei emisiuni TV despre legătura cu USR PLUS, dar și cu PSD. Se pare că ar fi bătut palma cu partidul condus de Barna și Cioloș.

„Nici mie nu îmi place în mod deosebit de Dan Barna, dar ar trebui să înghițim și noi niște broaște – poate și în seara asta înghițim niște broaște pentru că obiectivul nostru cerut de români toată vara a fost textual ‘Domnu’ Simion, scăpați-ne de ăștia, că nu mai suportăm’. (…) Am vorbit cu PSD-ul, din luna august. ‘Cum facem? Depunem la începutul sesiunii moțiune de cenzură?”, a declarat George Simion.

Sursa foto: Facebook, George Simion