„Nici mie nu îmi place în mod deosebit de Dan Barna, dar ar trebui să înghițim și noi niște broaște – poate și în seara asta înghițim niște broaște pentru că obiectivul nostru cerut de români toată vara a fost textual ‘Domnu’ Simion, scăpați-ne de ăștia, că nu mai suportăm’. (…) Am vorbit cu PSD-ul, din luna august. ‘Cum facem? Depunem la începutul sesiunii moțiune de cenzură? a declarat George Simion.

”Depunem moțiune de cenzură, nu depunem moțiune de cenzură”

George Simion a vorbit despre Dan Barna și Marcel Ciolacu.

“Și, cum l-ați văzut pe domnul Barna, așa au făcut și cei de la PSD: depunem moțiune de cenzură, nu depunem moțiune de cenzură. S-au dus la Vama Veche că vom depune moțiune de cenzură împreună și s-au întors spunând că nu depunem moțiune împreună. Și atunci dacă ei au spus că nu depunem moțiune, am început să lucrăm la textul moțiunii, am depus-o, nu are rost să comentez acum de domnul Ciolacu că a spus că nu suntem serioși sau că este o fițuică. Nu are rost pentru că aș crea tensiuni suplimentare, iar obiectivul nostru în acest moment este să dăm jos Guvernul Cîțu”, a a continuat parlamentarul.

”Moțiunea de cenzură conține și critici la adresa USR PLUS”

George Simion a declarat că moțiunea de 18 pagini pregătită de AUR conținea și critici la adresa USR, dar că acestea vor fi eliminate în urma înțelegerii cu partidul lui Cioloș și Barna.

„Noi am vorbit cu Ionuț Moșteanu, care este președintele Grupului USR de la Camera Deputaților, să avem o moțiune comună, pornind de la textul nostru, care are 18 pagini, și să convenim pe un text. Știți, moțiunea noastră cuprinde inclusiv critici la adresa USR-ului”, a mai spus Simion la Antena3.