Scandal în Parlament! George Simion l-a încolțit pe Florin Cîțu: Ați făcut niște acuzații grave

Premierul Florin Cîțu a susținut că George Simion are „stăpâni” în Rusia și PSD. În urma acestor acuzații, liderul AUR a început un live pe pagina sa de socializare și a mers lângă premier pentru a cere explicații. Trebuie menționat că după discursul lui Florin Cîțu a urmat la prezidiu Ludovic Orban.

„Cum e domnul prim-ministru? Ce poezie? Ați făcut niște acuzații grave! (…) Domnul Cîțu are de dat niște explicații, niște scuze. (…) Iar fugiți! Ce stăpâni am la PSD?”, a spus George Simion în cadrul live-ului, repetând de mai multe ori aceeași întrebare.

În urma celor întâmplate, mai multe persoane au vrut să-l îndepărteze pe George Simion de lângă Florin Cîțu, însă acesta a reacționat dur. „Nu mă luați de mână!”, a strigat George Simion. Amintim că întregul videoclip poate fi vizualizat la finalul articolului.

George Simion vrea ca Guvernul Cîțu să plece

Anterior, George Simion a susținut că social democrații nu ar trebui să mizeze pe voturile parlamentarilor AUR, întrucât nu au luat în considerare propunerile lor privind textul moţiunii de cenzură.

„Nu ar trebui să mizeze social-democraţii pe voturile noastre, pentru că am trimis propunerile noastre privind textul moţiunii şi, în afară de câteva propoziţii, nu au introdus acele paragrafe dorite de noi. Totodată, AUR va vota şi se va alătura oricărui demers pentru a înlătura acest guvern, aşa că noi, mâine, nu votăm moţiunea PSD, ci votăm înlăturarea Guvernului Cîţu, care, în numai 6 luni, a făcut multe pagube pentru antreprenorii români, în special, şi pentru toţi românii din sectorul bugetar şi din privat, în general.