George Simion susține că social democrații nu ar trebui să mizeze pe voturile parlamentarilor AUR, întrucât nu au luat în considerare propunerile lor privind textul moţiunii de cenzură.

Totuși, co-președinetle AUR susține că partidul său se va alătura și va vota orice alt demers pentru înlăturarea Guvernului condus de Florin Cîțu. George Simion a subliniat faptul că de când a ajuns la guvernare, coaliția a produs ”multe pagube”, atât pentru anreprenorii români, cât și pentru restul românilor atât din sectorul bugetar, cât și cel privat.

„Nu ar trebui să mizeze social-democraţii pe voturile noastre, pentru că am trimis propunerile noastre privind textul moţiunii şi, în afară de câteva propoziţii, nu au introdus acele paragrafe dorite de noi. Totodată, AUR va vota şi se va alătura oricărui demers pentru a înlătura acest guvern, aşa că noi, mâine, nu votăm moţiunea PSD, ci votăm înlăturarea Guvernului Cîţu, care, în numai 6 luni, a făcut multe pagube pentru antreprenorii români, în special, şi pentru toţi românii din sectorul bugetar şi din privat, în general.

”Acest guvern trebuie să cadă”

Grupurile parlamentare AUR de la Camera Deputaţilor şi de la Senat vor vota pentru ca acest guvern să cadă”, a spus Simion, luni, la Palatul Parlamentului.

În același timp, George Simion a mai subliniat și diferența dintre AUR și PSD. Acesta susține că cele două partide politice au două ideologii diferite. Totodată, el a dat asigurări că a purtat discuții cu mai mulți parlamentari, care își doresc și ei ca Guvernul ”nociv” al lui Florin Cîțu să dispară mai repede.

„Noi o să votăm căderea Guvernului Cîţu. (…) Am avut discuţii cu mai mulţi parlamentari şi din cercul guvernamental, şi acum şi la viitoarele moţiuni sperăm să ni se alăture din ce în ce mai mulţi, pentru că Guvernul Cîţu e un guvern nociv pentru români.(…) Sperăm mâine, dacă nu, vom depune şi noi moţiune de cenzură în luna septembrie sau mai devreme, ca parlamentari de la PNL să voteze căderea guvernului”, a mai afirmat acesta.