Este petrecere la PSD, după alegerile locale parţiale ce au avut loc, duminică, în 36 de localităţi din 23 de judeţe ale ţării!

Oamenii din 6 oraşe şi 29 de comune şi-au ales viitorii primari, în timp ce într-o comună din judeţul Dâmboviţă au fost alegeri organizate pentru Consiliul Local.

Radu Oprea: Am câştigat mai multe primării decât toată coaliția de guvernare

Vicepreşedintele PSD Radu Oprea anunţă că Partidul Social Democrat a câştigat jumătate dintre posturile de primar pentru care românii au mers duminică la vot, respectiv 17 din 35 de primării.

Oprea a ironizat, cu această ocazie, coaliţia de guvernare PNL – USR PLUS – UDMR.

“PSD a câștigat mai multe primării decât toată coaliția de guvernare la un loc”, a spus vicepreşedintele PSD în cadrul unei declaraţii de presă.

În 3 dintre cele 6 oraşe unde au avut loc alegeri locale parţiale, câştigătorul a fost candidatul PSD, a mai precizat Radu Oprea, potrivit g4media.ro.

Cele trei oraşe ce vor avea primar PSD sunt Bocşa (Caraș Severin), Târgu Bujor (Galați) şi Filiaşi (Dolj). Celelalte trei oraşe în care au mai fost organizate alegeri, duminică, sunt Bragadiru (Ilfov), Şimleu Silvaniei (Sălaj) şi Vicovul de Sus (Suceava).

“Știe cineva câte primării a câștigat USR? Sau ei sunt ocupați doar cu alegerile interne?”, i-a mai înţepat pesedistul pe adversarii din USR.

Marcel Ciolacu: Semnalul e ”wow”

Şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook duminică, aproape de miezul nopţii, scriind că: “Semnalul e ”wow”: românii s-au săturat de dezastrul dreptei!”

“PSD a câștigat și alegerile parțiale!!! 17 din cele 35 de localitați, 3 orașe din 6, vor avea administrații social-democrate.

Felicitări tuturor candidaților, membrilor și simpatizanților noștri care au făcut posibilă această nouă victorie!

Semnalul e ”wow”: românii s-au săturat de dezastrul dreptei! Vom continua cu și mai multă forță!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.