Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a atacat dur USR PLUS în cadrul unei emisiuni Tv.

”USR PLUS este vinovat pentru ceea ce se întâmplă’

„Nu putem să spunem că USR este un partid care nu este la guvernare şi nu este vinovat pentru ceea ce se întâmplă la guvernare. Asta ar fi însemnat o sfidare a românilor! Să spunem că doar PNL este partidul care a adus România în această criză economică şi politică, iar USR este un partid bun pentru că iată acum s-a trezit dintr-odată dintr-un basm politic frumos şi vrea să facă dreptate! USR ce are? O foaie prin care spune românilor şi transmite parlamentarilor: votaţi moţiunea noastră pentru că partenerul nostru de guvernare, PNL, a încălcat protocolul cu noi, cu cei de la USR PLUS, nu cu românii, a declarat Gabriela Firea.

”Declaraţii au fost multe, dar fapte concrete din partea USR PLUS nu s-au observat’

„Declaraţii au fost multe, dar fapte concrete din partea USR PLUS nu s-au observat cu toată îngăduința şi încrederea pe care trebuie să o avem, pentru că aşa e în democraţie, pentru orice formaţiune tânără. Dacă ar fi început cu Guvernul nostru, din care încă facem parte, a încălcat angajamentul sfânt cu românii, vă asigur că am fi tratat cu seriozitate textul moţiunii lor”, a adăugat prim-vicepreşedintele PSD.

”Singurul gest concret a fost făcut azi de PSD care a anunţat dimineaţă că specialiştii noştri redactează moţiunea de cenzură, ceea ce s-a şi întâmplat.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a şi publicat textul acestei moţiuni. Vorbim despre un gest cât se poate de concret. Noi demarăm strângerea de semnături. De cealaltă parte ce avem? Nimic!”, a precizat fostul primar.