Într-o postare pe pagina personală de Facebook, senatoarea PSD Gabriela Firea este de părere că realizările primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, sunt „zero”, la aproape un an de mandat.

Totodată, fostul edil se întreabă dacă Bucureștiul mai are într-adevăr un primar general și dacă se mai ocupă vreo persoană de problemele bucureștenilor.

În același timp Firea a mai adăugat că Nicușor Dan a mințit și a manipulat, apoi întorcându-le spatele oamenilor.

„Mai are Capitala primar general? Se mai ocupă cineva şi de problemele bucureştenilor? Au minţit, manipulat, au luat votul şi acum întorc spatele oamenilor! La aproape un an de mandat, realizările lui Nicuşor Dan sunt zero!”, a scris Firea, miercuri, pe Facebook.

”Nu vă mai spală rușinea nici Dunărea”

Senatoarea PSD a mai adăugat că în prezent, în Bucureşti, este „un dezastru administrativ patronat de PNL şi USR”. Firea a făcut referire și la Ludovic Orban, precizând că este un ”monstru administrativ”, iar tot ceea ce a făcut este rușinos.

„Domnu’ Orban, vă simţiţi bine? Sunteţi ok cu leneşul satului? Aţi inventat un monstru administrativ! Nu vă mai spală ruşinea nici Dunărea!”, a afirmat Gabriela Firea.

Amintim faptul că în urmă cu două săptămâni, Gabriela Firea a mai avut o ieșire nervoasă la adresa lui Nicușor Dan. Aceasta se referea atunci la cei peste 60.000 de bolnavi cronici din Capitală care au fost ”părăsiți de noul primar cu inima de piatră”.

Totodată, fostul edil preciza că sprijinul financiar pentru aceștia nu a mai fost acordat din luna februarie, oamenii fiind într-o situație critică.

”Mă întreb: oare doarme liniştit primarul “dreptei”, ştiind câtă suferinţă provoacă? Peste 60 000 de bolnavi cronic din Bucureşti au fost uitaţi, părăsiţi de noul primar cu inima de piatră! Din februarie, nu le-a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei lunar, acordat de Primăria generală la propunerea mea, cu votul consilierilor generali social – democraţi, de peste 3 ani.

6 luni în care aceşti oameni, aflaţi într-o situaţie critică – persoane cu dizabilităţi -, au dus-o din ce în ce mai rău, pentru că şi suma primită de la guvern este infimă”, scria Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.