„Sibienii au spus astăzi, din nou, că PNL este partidul în care au cea mai mare încredere. (…) Misiunea PNL în interesul public nu a fost niciodată uşoară, fiindcă a fost întotdeauna tratată cu seriozitate.

Vom face la fel şi acum şi vom construi, aşa cum ne cer sibienii, un guvern fără PSD! Am încredere că realitatea va confirma dorinţa românilor de a avea o guvernare cinstită, stabilă şi predictibilă.

În parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu administraţia locală. În judeţul Sibiu, însă, PNL a câştigat detaşat aceste alegeri! Suntem partidul în care locuitorii au cea mai mare încredere!”, a scris Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

”Am votat pentru o Românie europeană”

După ce a votat la alegerile parlamentare de la finalul săptămânii trecute, vicepremierul Raluca Turcan a declarat că acesta este un moment unic în istoria României recente, care poate să marcheze viața țării.

„Acesta este un moment unic în istoria României recente şi care poate să marcheze viaţa României şi a românilor, semnificaţia votului de astăzi este una istorică pentru că acest vot poate să ne ducă spre Europa, poate să ofere dezvoltare, instituţii puternice, sisteme publice funcţionale, acest vot de astăzi poate să ne conducă într-o perioadă de patru ani de stabilitate guvernamentală în care să construim.

Eu am votat pentru o Românie europeană şi pentru o Românie dezvoltată şi îi îndemn pe toţi cei care vor să trăiască într-o Românie dezvoltată, să meargă la vot şi să îi îndemne şi pe alţii să meargă la vot”, a afirmat Turcan.

INQUAM Photos/George Calin