Temperaturile vor reveni la normal în cursul zilei de vineri dar vor exista reprize de averse în Oltenia, Muntenia și masivele montane sudice, unde se pot acumula până la 20 de litri pe metru pătrat. Vântul va prezenta intensificări în toate zonele țării iar maximele vor fi cuprinse între 23 și 31 de grade.

Dobrogea și Bărăganul vor avea parte de înnorări şi câteva averse, cu precădere în estul Munteniei.

Temperaturile scad de asemenea în sudul Moldovei și nordul Munteniei. Ploile își vor face simțită prezența în special în zonele de munte iar vântul va avea intensificări și la rafală cu viteze ce pot ajunge la 50km/h. Maximele vor fi atinse în jurul prânzului când temperaturile nu vor depăși 29 de grade Celsius.

Temperaturile vor atinge maxime de 27 de grade în nordul Transilvaniei și Maramureș, unde se anunță o zi însorită. Aversele vor fi sporadice în Transilvania, predominant în zonele de munte, dar în rest vremea va fi plăcută.

Sud-vestul țării va avea parte de nori, ploi locale și descărcări electrice. Izolat se pot acumula până la 20 de litri pe metru pătrat. Maximele nu vor depăși 29 de grade.

În Capitală atmosfera se răcorește dar va fi schimbătoare, cu câteva averse înspre seară și un vânt insistent.

La munte temperaturile vor scădea, rafalele de vânt vor atinge 50km/h, iar iar în Carpaţii Meridionali şi de Curbura vor fi averse, destul de consistente.

Litoralul va avea parte vineri dimineață de averse trecătoare dar vântul va împrăștia norii în cursul zilei și temperaturile revin la normal.

Sambata se face mai răcoare. Domina timpul frumos; vântul mai are unele porniri, iar pe seara e posibil să picure în estul, în sudul ţării şi la munte.

Duminică se încălzeşte şi o sa avem o zi însorită, cu vânt activ prin nord-est şi la munte. Spre seară apar câţiva nori de ploaie în ţinuturile estice.

Luni se face din nou foarte cald. Vom avea canicula şi disconfort ridicat pe la câmpie, iar prin sud şi est se pot atinge 36 de grade, la umbră.