Prognoza meteo ANM! Vreme schimbătoare în toată țara! Când vine căldura

Marți, vremea se va menţine uşor mai rece pentru această perioadă, iar temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 17 grade. De miercuri însă, căldura se întoarce.

Potrivit datelor Administraţiei Naţionale de Meteorologie, începând cu ziua de miercuri, temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru această dată în majoritatea regiunilor din țară.

Astfel, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona de munte, în estul şi sud-estul teritoriului. În ceea ce privește temperaturile maxime, acestea vor fi cuprinse între 11 şi 19 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 şi 6 grade.

Spre dimineaţă, pe arii restrânse, vor fi condiţii de brumă, cu precădere în centru. În Capitală, temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

Vremea rămâne caldă

Joi, vremea se păstrează la fel de caldă ca ziua în ziua precedentă. Astfel, cerul va fi variabil cu înnorări temporare şi doar cu totul izolat în zonele de munte se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-estul teritoriului şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade, iar cele minime între -5 şi 9 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei.

În București, vremea va fi normală din punct de vedere termic, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 18 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.

Prognoza meteo ANM! Vreme schimbătoare în toată țara! Când vine căldura