Prințul Charles îl evită pe fiul său, Prințul Harry. De ce a recurs la un astfel de gest?

În interviul acordat cunoscutei jurnaliste de peste ocean, Oprah Winfrey, Prințul Harry declara că tatăl său nu îi mai răspunde la telefon și că a trebuit să plătească singur pentru securitatea sa, a soției sale, Meghan Markle,  și a copilului lor, Archie. Totuși, care este motivul pentru care Prințul Charles a ales să nu-i mai răspundă la telefon unuia dintre fiii săi?

Expertele regale Emily Andrews și Angela Levin au discutat despre relația celor doi, în timpul documentarului numit ”Charles & Harry: Father and Son Divided”, difuzat pe postul Channel 5.

Ce l-a determinat să nu mai vrea să vorbească cu unul dintre fiii lui

Acestea au afirmat că Prințul Charles a decis să nu îi mai răspundă la telefon fiului său după ce acesta a părăsit Marea Britanie împreună cu mica sa familie. Cele două experte regale spun că decizia Prințului Charles a fost luată pentru a evita o confruntare cu fiul lui.

Potrivit spuselor expertelor regale, Prințul Harry îi cerea din ce în ce mai mulți bani tatălui său, Prințul Charles.

“Ni s-a spus că Charles a renunţat să-i mai răspundă la telefon lui Harry pentru că acesta îi tot cerea din ce în ce mai mulţi bani. Charles nu este o persoană căreia să-i placă prea mult confruntările, aşa că a recurs la pasul ăsta. Charles nu are un telefon mobil, el sună la centrala palatului şi cere să i se facă legătură cu cine îl interesează.”, spun expertele.

Prințuș Charles îl mai iubește pe Prințul Harry?

Chiar dacă a ales să nu îi mai răspundă la telefon, expertele regale au precizat că Prințul Charles își iubește în continuare fiul. Ele mai spun că Prințul Charles a recurs la acest gest pentru că i se părea că fiul său, Prințul Harry, întrece măsura.