Prinţul Harry, despre plecarea din Marea Britanie. A vrut să rupă un ciclu al suferinței

Prinţul Harry a subliniat în cadrul podcastului că, în cazul în care a „experimentat vreo formă de durere sau suferință”, se va asigura că va ciclul, conform informațiilor transmise de afp.com

„Nu vreau să arunc vina pe nimeni. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să învinuim, dar atunci când vine vorba de creșterea unui copil, dacă eu am suferit o formă de durere și suferință pentru că și ea a fost suferită de tatăl meu sau de părinții mei, atunci eu voi rupe acest ciclu, nu îl voi mai transmite generației următoare. Este vorba de multă durere și suferință genetică – ele se transmit, așa că părinții ar trebui să se gândească. Acest lucru mi s-a întâmplat mie dar mă voi asigura că nu ți se întâmplă și ție.”, a declarat Harry, în vârstă de 36 de ani, în timpul interviului.

Amintim că Prințul Harry şi Oprah Winfrey vor colabora la o serie de documentare ce vor fi consacrate sănătății mintale. Acestea vor purta numele de „The Me You Can’t See” și vor avea premiera pe 21 mai la Apple TV +.

Totodată, Harry a vorbit în podcastul respectiv și despre acest proiect. Potrivit sursei menționate, şi-a dat seama la scurt timp după ce a împlinit 20 de ani că nu îşi dorea obligaţii monarhice, în parte din cauza a „ceea ce i s-a întâmplat mamei mele”. Astfel, îşi aminteşte că s-a simţit „complet neajutorat” când şi-a văzut mama „urmărită de paparazzi” în copilărie.

Soția prințului Harry a fost acuzată de plagiat

Anterior, soția prințului Harry a fost acuzată de plagiat, după ce mai multe similarități între cartea ei și cea a altei autoare au fost evidențiate de către urmăritorii celor două.

Acuzațiile la adresa ducesei de Sussex vin în contextul în care, Meghan Markle va lansa o carte de povești pentru copii inspirată de viața sa după plecarea din familia regală. Totuși, fanii au remarcat o serie de similarități între cartea ducesei de Sussex și cea a autoarei Corrinne Averiss.

Mai exact, soția prințului Harry este acuzată în prezent că a plagiat cartea după cea a unei autoare din Marea Britanie, lansată în 2018. Este vorba despre cartea autoarei Corrinne Averiss, „The boy and the bench”, iar fanii susțin că asemănările sunt foarte mari.

De menționat este faptul că, cartea lui Meghan Markle a pornit de la un poem pe care aceasta l-a scris cu ocazia primei zile a tatălui pe care prințul Harry a petrecut-o odată cu familia. De cealaltă parte, autoarea îi ia apărarea lui Meghan Markle, însă fanii nici nu vor să audă de așa ceva, subliniind clar faptul că similaritățile dintre cele două cărți din punct de vedere al ilustrațiilor sunt foarte mari.