De câteva zile, Liviu Dragnea se bucură de libertate. După ce a plecat de la Rahova însoțit de către iubita sa, Irina Tănase, fostul mare lider al PSD a luat o decizie importantă. El s-a concentrat pe un lucru de preț și care i-a lipsit cu siguranță cât a stat în spatele gratiilor: familia. Motiv pentru care, primul pas făcut de Dragnea a fost să se bucure de prezența celor apropiați.

Detalii despre acest lucru au venit chiar de la o persoana care i-a fost mereu alături. E vorba de fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu. Timp de două zile, acesta a postat pe Facebook două mesaje, povestind ce se petrece în primul weekend de după eliberarea lui Liviu Dragnea. Codrin Ștefănescu a spus ce va face fostul lider PSD în săptămâna următoare. Apoi, a lansat un apel către ”pesediști”.

”Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea este cu copiii la Alexandria, eu cu Rāducu la pescuit! Ținem legătura telefonic, mâine searā ne vedem sā stabilim programul pentru săptămâna viitoare. Adicā medici, analize, spital. Vā salutām pe toți!”, a scris Codrin Ștefănescu, sâmbătă.

Mesajul care cutremură PSD

Duminică, a venit un alt mesaj, scris tot de Codrin Ștefănescu. Acesta s-a dorit a fi un apel categoric către pesediști. În postarea sa, fostul lider PSD a cerut colegilor săi să nu se mai ascundă și să dea dovadă de curaj.

”Vreau sā transmit un mesaj! Eliberarea lui Liviu a creat multā emoție, așteptare speranțā! Foarte mulți m-au sunat sau mi-au scris in sensul acesta! Unii au luat și poziție publicā, bravo lor, oameni bravi pe care ii respect! Dar sunteți și mulți cei care faceți asta pe șest. Parlamentari, primari, aleși locali ai PSD! Îmi spuneți cā sunteți pregătiți, cā stați cu “arma la picior”, cā electoratul vostru face presiuni sā deveniți mai curajoși! Atunci, fiți mai curajoși!”, a scris Ștefănescu.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea