Temperaturile în Doborogea și Bărăgan vor fi scăzute și cu greu vor depăși valoare de 1 grad Celsius, în ciuda vremii relativ frumoase și cerului senin. Noaptea vântul va suferi intensificări și temperaturile coboară la -7 grade în Bărăgan. În Dobrogea ar putea să cadă ninsori slabe.

Va fi frig și în sudul Moldovei și nordul Munteniei, dar cerul va fi relativ senin. Temperaturile vor rămâne la valori sub zero grade pe parcursul amiezii. În timpul nopții vântul se va intensifica și ar putea să cadă câțiva fulgi de nea în zona Moldovei.

Vremea rece continuă și în nordul Moldovei și Bucovina, cu temperaturi ce nu vor trece de -2…-3 grade. Noapte aduce, de asemenea, un vânt intens și posibil ninsori slabe în unele zone.

Temperaturi scăzute în toate regiunile țării

Zonele Transilvania și Maramureș vor avea parte de temperaturi scăzute, mai ales dimineața. În jurul prânzului apar și nori, iar noaptea este posibil să ningă și vântul se va intensifica.

Vestul țării va avea parte de o vreme schimbătoare și temperaturi modeste, ce nu vor depăși 1-2 grade. Peste noapte își fac apariția și precipitațiile sub formă de lapoviță. Meteorologii avertizează că există șanse de formare a poleiului.

Frigul pune stăpânire și pe Oltenia, iar temperaturile vor atinge cel mult 2-3 grade în vestul zonei. Vremea va fi relativ frumoasă în timpul zilei, când va apărea și soarele, dar noaptea cerul se înnorează și sunt anunțate precipitații.

Vremea va fi frumoasă în zonele sudice, dar temperaturile vor rămâne scăzute. Temperaturile maxime nu vor trece de zero grade în Dealurile Munteniei și se opresc pe la 1 grad în Lunca Dunării.

Vreme rece în Capitală și la munte

În Capitală vremea va fi însorită, dar friguroasă. Vântul va sufla slab și temperaturile vor trece ușor de 1 grad spre prânz. La noapte cerul va fi înnorat și apar condiții de ceață în a doua parte a nopții, când temperaturile vor atinge -4 grade Celsius. La periferia orașului va fi și mai frig, aici urmând să se înregistreze -7 grade.

La munte va fi soare, dar temperaturile vor rămâne scăzute și va fi ger în cea mai mare parte a zilei. Ninsorile își vor face apariția slab după venirea nopții, mai ales în Carpații Orientali și în Occidentali.