Pleacă Nicușor Dan la el acasă? PPUSL a strâns toată vara semnături pentru organizarea unui referendum de demitere.

Inițiativa are un ecou larg în rândul locuitorilor Capitalei, care acuză proasta mangeriere a orașului.

Principalul vinovat pentru nemulțumirile oamenilor legate de modul în care arată acum Bucureștiul și viața în oraș este, în mod natural, Primarul General Nicușor Dan.

Pleacă Nicușor Dan la el acasă? ”Vrem cu titlu imediat să plece”

Aproape 30.000 de bucureşteni au semnat pentru demiterea edilului Nicuşor Dan. Oamenii îl acuză e faptul că nu a avut niciun rezultat de la începutul mandatului şi până în acest moment.

Umaniştii, în frunte cu vicepreşedintele Ramona Ioana Bruynseels, străbat la pas tot Bucureştiul pentru a vorbi cu oamenii pe acest subiect.

Bucureştenii, nemulţumiţi de activitatea edilului Nicuşor Dan, au semnat pentru demiterea acestuia, pe listele aduse de umanişti.

„Ne dorim, noi, şi asta cu titlu imediat, ca domnul Nicuşor Dan să plece acasă. Trebuie să scăpăm de orice personaj care nu reuşeşte lucruri pe care bucureştenii le aşteptă şi mai ales pe care bucureştenii le-a promis.

”Am ajuns pe mâna unor oameni complet nepregătiţi”

Trebuie să terminăm cu incompetenţa şi cu tolerenţa incompetenţei în administraţia publică”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, potrivit antena3.ro.

Oamenii din Capitală consideră că Nicuşor Dan, care a fost susținut pentru Primărie de coaliția de dreapta, reprezentată de PNL și USR PLUS, nu are calităţile necesare pentru a ocupa funcţia de primar.

„Am ajuns pe mâna unor oameni complet nepregătiţi. Nu au absolut nimic cu ţara. Ei trăiesc în alte lumi, pentru bine lor, nu al nostru”, a spus o femeie.

Oamenii îi reproşează primarului Capitalei că nu este un bun gospodar şi sunt nemulţumiţi de aglomeraţia din trafic, parcările insuficiente, parcurile în paragină, poluare foarte mare.

Acţiunea de strângere de semnături a demarat în luna iunie şi până în prezent pe listă s-au înscris aproape 30.000 de bucureşteni.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea.