Într-o postare pe contul personal de socializare, legendarul Pele le-a mulţumit tuturor celor care i-au transmis mesaje de susţinere după ce a ajuns la spital.

Totodată, el și-a mai anunțat fanii că a ieşit de la terapie intensivă şi că pe zi ce trece este tot mai fericit. Fotbalistul a mai precizat că în prezeznt este în camera sa și speră să se recupereze în curând.

“Prieteni, acesta este un mesaj pentru fiecare dintre voi. Să nu credeţi nicio clipă că nu am citit miile de mesaje de afecţiune pe care le-am primit aici. Vă mulţumesc mult tuturor celor care v-aţi rupt un minut din zi pentru a-mi transmite energie pozitivă. Iubire, iubire şi iubire!

Mesajul lui Pele după ce a ieșit de la ATI

Deja am ieşit de la terapie intensivă şi sunt în camera mea. Sunt pe zi ce trece mai fericit, cu dispoziţie să joc 90 de minute, dar şi prelungiri. Vom fi împreună curând!”, este mesajul transmis de Pele.

Amintim faptul că Pele, în vârstă de 80 de ani, a fost operat de o tomoră de la colon în cursul săptămânii trecute. Sănătatea campionului a devenit una fragilă în ultimii ani. Acesta a fost internat de mai multe ori la spital cu diverse probleme de sănătate, iar ultima l-a trimis direct pe masa de operație.

Deși înainte de operație fostul mare fotbalist brazilian nega că ar avea probleme de sănătate, ulterior, în presa braziliană a apărut ştirea că Pele s-a internat la spitalul din Sao Paolo pentru efectuarea unor analize de rutină, însă ulterior i s-ar fi diagnosticat o nouă problemă, nespecificată. În urma investigaţiilor medicale, doctorii au identificat o leziune suspectă la colon, care ulterior s-a dovedit a fi o tumoră.

Pele este o adevărată legendă în lumea fotbalului la nivel mondial. El este singurul fotbalist din istorie care a câștigat Cupa Mondială de trei ori, iar de-a lungul carierei sale a marcat 1.281 de goluri în 1.363 de meciuri.