În opinia lui Paul Stănescu, PNL își dorește alegeri anticipate din două motive.

„Ei îşi doresc alegerile anticipate din două motive. 1. economic, pentru că şi-au făcut toate calculele că pot să plătească pensiile de la 1 septembrie pentru că majorarea punctului de pensie de la 1265 la 1775, aproape 40%, însemnă aproximativ 22 de miliarde. 2. mărirea salariilor la profesori, care înseamnă, la fel, câteva miliarde bune. Ei au prins în buget doar 1,2 miliarde.

Deja, pentru profesori, nu au suma necesară să mărească salariile la profesori şi, atunci, simplu, politic au gândit, „hai să îi minţim pe români”. Ce să facă? Fac alegeri anticipate şi apoi se mai gândesc dacă toate măririle astea se mai fac”, a spus Paul Stănescu, în emisiunea „Punctul de Întâlnire” de la Antena 3.

 

PSD va câștiga alegerile anticipate

 

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, se declară încrezător că social-democrații vor câștiga alegerile locale.

„Să nu subestimați PSD niciodată, chiar dacă PSD la ora asta pare că e slăbit. Nu subestimați PSD. Eu sunt convins că vom câștiga alegerile locale”, a spus el. Întrebat ce scor va lua PSD la locale, Stănescu a spus „peste 30%”.

Secretarul general interimar PSD a adăugat că partidului nu-i este frică de anticipate. „Mergem la anticipate. Nu ne e frică de anticipate”, a zis el.