Partidul Social Democrat a transmis susținătorilor săi pe pagina oficială de Facebook că actualul Guvern nu vrea să plătească alocațiile copiilor. De fapt, Guvernul Orban ar putea chiar din acest moment să majoreze alocațiile.

Social-democrații susțin că cei din PNL au un plan bine pus la punct. Se pare că, liberalii vor mai întâi alegeri anticipate pentru a nu fi taxați la vot când vor anula măsurile promise cetățenilor. Astfel, potrivit celor din PSD, Guvernul Orban va tăia pensiile și salariile din învățământ după alegerile anticipate.

Amintim că liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat ieri, în direct, la România TV, ce va face în continuare Ludovic Orban. Potrivit acestuia, premierul României își va asuma răspunderea pe încă două-trei legi după care va demisiona din conducerea Guvernului. 

Mesajul Partidului Social Democrat

„Dacă ar vrea cu adevărat, Guvernul PNL ar putea plăti chiar de acum alocațiile dublate pentru copii! Banii alocați deja în buget pot fi folosiți în primele 6 luni, iar diferența poate fi suplimentată, în iulie, la prima rectificare.

Dar nu vor s-o facă! În schimb, vor anticipate, ca să anuleze ulterior măsura fără să mai poată fi penalizați la vot.

Aceeași manevră vor să o aplice și la majorările de la 1 septembrie pentru punctul de pensie și salariile din învățământ: „Votați PNL la anticipate, ca apoi să putem tăia liniștiți!””, se arată pe pagina de Facebook a PSD.