Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat, vineri seara, în timpul lansării candidatului la Primăria Târgu Mureş, că îşi doreşte ca formaţiunea sa să facă „o figură frumoasă” în alegerile locale şi că ţinta PMP este să devină al treilea partid ca număr de aleşi locali, iar sloganul va fi „Mai multă transparenţă!”

„Suntem pregătiţi să reuşim de această dată mai mult”

„În primul rând, suntem pregătiţi să reuşim de această dată mai mult, reuşim pentru Târgu Mureş, reuşim pentru Bucureşti, reuşim pentru Cluj. Vom reuşi şi de această dată să facem o figură frumoasă la alegerile locale, ne pregătim pentru alegerile locale. Ţinta PMP este să devină al treilea partid ca număr de aleşi locali.

Avem la această oră peste 2.500 de candidaţi în întreaga ţară pentru funcţiile de primari de municipiu, oraşe, comune. Aţi văzut şi astăzi, aici, la Târgu Mureş, colegii au prezentat candidaţi, parte din ei din Mureş, care sunt deja validaţi de către structurile politice. Avem peste 1.300 de candidaţi pentru funcţia de consilier judeţean în întreaga ţară şi, ce este cel mai important, peste 35.000 de candidaţi pentru funcţiile de consilier de municipiu, oraşe, comune”, a declarat Eugen Tomac.

„Nu mai suntem o zonă uitată care încearcă să-şi găsească rostul”

Liderul PMP a precizat că formaţiunea sa îşi consolidează structurile politice şi că în această campanie electorală se va insista pe convingerea cetăţenilor că fiecare comunitate, fiecare localitate din România face parte din Uniunea Europeană.

„Deci, suntem un partid care, prin efort, prin muncă, îşi consolidează structurile politice şi, bineînţeles, mesajul nostru este de mai multă transparenţă şi trebuie să-i convingem pe cetăţeni că fiecare comunitate, fiecare localitate, oricât de mică ar fi sau fiecare oraş din această ţară trebuie să ştie că face parte din Uniunea Europeană. Nu mai suntem o zonă uitată care încearcă să-şi găsească rostul.

Suntem parte din acest proiect numit Uniunea Europeană şi trebuie să înţelegem că avem foarte multe oportunităţi pe care trebuie să le fructificăm şi trebuie să alegem oameni capabili să le transmită cetăţenilor aceste ataşament faţă de proiectul european, pentru că prin proiectul european vom reuşi să aducem schimbarea pe care cetăţenii, indiferent de zona din ţară de unde provin, şi-o doresc. Şi cu acest mesaj va merge în campania electorală PMP”, a susţinut Eugen Tomac, potrivit Agerpres.