Este vorba despre George Burcea. Acesta a fost confirmat vineri cu noul coronavirus, în urma efectuării unui test rapid, transmite stirileprotv.ro

Odată cu aflarea veștii, George Burcea a mers la spital pentru a efectua un nou test prin metoda RT – PCR, iar apoi s-a izolat în casă. Conform sursei menționate, starea lui de sănătate este una bună.

George Burcea s-a conformat recomandărilor şi a efectuat și cel de-al doilea test, așteptând în izolare rezultatul acestuia. El și-a anunțat atât membrii familiei, cât și prietenii cu care a intrat în contact în ultimele zile.

În ce stare se află George Burcea

Starea sa de sănătate a lui George Burcea este una bună, acesta având mici simptome, precum o durere de cap, în urmă cu câteva zile. După ce a aflat, vedeta a transmis următorul lucru.

„Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viața, cât se poate de rapid”, a spus George Burcea.

Cu cine a interacționat George Burcea în ultima vreme

Într-o discuție la „Ferma: Orășeni versus săteni”, George Burcea a fost întrebat dacă vrea să se căsătorească cu Viviana Sposub. George Piștereanu l-a întrebat pe George Burcea: „Îți pui pirostriile?”, făcând referire la nuntă. Răspunsul acestuia a fost un DA hotărât. Glumele între ei au continuat, Piștereanu spunându-i că vrea să vină la nuntă alături de Anna Lesko.

Într-un timp scurt, George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit precum doi adolescenți. Și-au petrecut majoritatea timpului împreună la emisiunea Ferma, de la Pro TV.

La puțin timp după ce au ieșit din competiție, Viviana și George au plecat împreună la mare. Pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce a fost surprins în gara din Constanța alături de Viviana Sposub, George Burcea a confirmat vacanța de pe litoral în compania fetei.

Afectat de plecarea din “Fermă” a Vivianei Sposub, George Burcea a oferit următoarele declarații. “Nu am vorbit lucrurile astea și asta mi se pare foarte tare! Noi nu am vorbit nimic despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar, cum v-am spus și la începutul Fermei: eu mai am niște chestii de rezovat acasă, așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău.

O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte și, după aceea să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu? Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi și să ai nevoie… și să… să o aperi, știi?!”, a scris Burcea.