George Burcea și Andreea Bălan sunt în plin divorț, iar de cânt este concurent la emisiunea ”Ferma”, actorul nu ratează nicio ocazie în care să povestească detalii din interiorul relației cu artista.

De aceast dată, George Burcea a povestit că relația celor doi se deteriorase chiar înainte de a face nuntă, iar Andreea Bălan a fost cea care și-a dorit mult să se căsătorească.

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni.

Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe”, a spus George Burcea.

Totodată, se pare că una dintre nemulțumirile actorului a fost aceea că Andreea Bălan nu îi respecta nici jobul și nu îi susținea nici visurile pe care le avea, acest lucru fiind unul din factorii declanșatori ai separării.

„Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a mai adăugat George Burcea.

Un ajutor în procesul de divorț

De cealaltă parte, o sursă a declarat pentru wowbiz.ro că Andreea Bălan nu are nicio problemă în legătură cu durata procesului, deoarece este hotărâtă să demonstreze faptul că soțul ei, George Burcea, nu este potrivit pentru a avea grijă de cele două fetițe.

Lucrurile nu se opresc aici, iar artista ar urma să-i ceară actorului inclusiv pensie alimentară, odată ce acesta are noi venituri.

”Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătrilor lucrurile exact așa cum stau, să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.

Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit, mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă.

Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă, mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât. Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile.

Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce, pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor”, a declarat o sursă, potrivit wowbiz.ro.