„Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la „Fermă” să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă.

Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din r*****l în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo” a spus George Burcea, în emisiunea „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, conform cancan.ro

Lovitură totală pentru Andreea Bălan

Fostul soț al Andreei Bălan, actorul George Burcea face parte dintre vedetele care participă la emisiunea Ferma, difuzată la Pro TV. Acolo, actorul a spus tot ce avea pe suflet.

George Burcea a declarat că Andreea Bălan își dorește neapărat custodia totală a fetelor.

„Andreea își dorește cu disperare să ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, știu ce fac. Îl bag înapoi în r***t. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu îmi răspunde. Gata, îmi iau oile înapoi”, a spus George Burcea, citat de click.ro

Actorul a mai spus că fosta sa soție, artista Andreea Bălan l-a ”dat în gât la poliție”. Acesta a mai spus că în timp ce se afla într-o emisiune, artista l-a sunat pe producător pentru a vorbi cu el.

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare.

Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi. Am fost într-o emisiune.

Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune. În timp ce eu eram în platou, cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune erau primite, sub formă de mesaje, în telefon.

Așa se dau informațiile pe surse de la persoanele cele mai apropiate”, a mai spus actorul.