Fostul soț al Andreei Bălan, actorul George Burcea face parte dintre vedetele care participă la emisiunea Ferma, difuzată la Pro TV. Acolo, actorul a spus tot ce avea pe suflet.

George Burcea a declarat că Andreea Bălan își dorește neapărat custodia totală a fetelor.

„‘Andreea își dorește cu disperare să ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, știu ce fac. Îl bag înapoi în r***t. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu îmi răspunde. Gata, îmi iau oile înapoi”, a spus George Burcea, citat de click.ro.

Acuzații dure la adresa Andreei Bălan

Actorul a mai spus că fosta sa soție, artista Andreea Bălan l-a ”dat în gât la poliție”. Acesta a mai spus că în timp ce se afla într-o emisiune, artista l-a sunat pe producător pentru a vorbi cu el.

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare.

Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi. Am fost într-o emisiune.

Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune. În timp ce eu eram în platou, cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune erau primite, sub formă de mesaje, în telefon.

Așa se dau informațiile pe surse de la persoanele cele mai apropiate”, a mai spus actorul.

George Burcea nu are voie să ia fetele

Actorul a mai menționat că fosta sa soție nu îi dă voie să ia fetele la el însă îl lasă să le vadă. Acesta merge des să își vadă cele două fetițe, atunci când Andreea Bălan este plecată.

„Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele.

Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a spus George Burcea