Pagubă în familia Simonei Halep! A fost doborât un stâlp de înaltă tensiune. Autoritățile fac cercetări

Costică Halep deţine la Seimeni 700 de hectare pentru cultivarea rapiței. Astfel, utilajele bărbatului se regăsesc zilnic în acele zone. Totuși, zilele trecute a avut loc un accident iar compania de electricitate din zona respectivă a fost păgubită după ce un stâlp a fost doborât de tractorul lui Halep, conform informațiilor transmise de replicaonline.ro

Potrivit sursei menționate, incidentul a avut loc sâmbătă seara, din cauza prafului generat de un alt utilaj. Astfel, tractorul implicat în accident nu a mai avut vizibilitate și a acroșat un stâlp de 110KV. Trebuie menționat că nimeni nu a fost rănit iar autoritățile realizează cercetări.

Ce face Simona Halep în momentul de față?

Amintim că Simona Halep s-a căsătorit săptămâna trecută şi a plecat în luna de miere. Ea a încercat să ţină destinaţia secretă, însă a fost dată de gol de o întâlnire surpinzătoare cu o altă sportivă celebră a României, medaliată cu aur la Olimpiada de la Tokyo.

Miercuri, 15 septembrie, Simona şi iubitul său, Toni Iuruc, au devenit ofCostică Halepicial soţ şi soţie. Cei doi s-au cununat civil şi apoi au petrecut, alături de familie, prieteni şi ceilalţi invitaţi, la un club din Mamaia. La trei zile distanţă, Simona şi Toni au plecat în luna de miere, fără să facă totuşi publică destinaţia. Nu va fi o vacanţa prea lungă însă, pentru că sportiva are programate mai multe participări la turnee, inclusiv la Cluj-Napoca, la Transylvania Open.

Cei doi au fost daţi totuşi de gol de o altă sportivă. Simona s-a întâlnit la aeroport cu o altă campioană a României: Simona Radiș, campioană olimpică la Tokyo în proba de dublu vâsle.Canotoarea a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie alături de Simona Halep, împreună cu mesajul: “Ce coincidență… același nume, același avion”, dând-o astfel de gol pe Halep că pleacă în luna de miere în Bodrum, Turcia, aceasta fiind destinaţia aeronavei în care s-au îmbarcat cu toţii. Turcia este una dintre destinaţiile preferate ale Simonei Halep, atunci când are câteva zile libere între două turnee. Ultima oară a zburat spre Turcia în luna aprilie a acestui an, înaintea turneului de la Stuttgart.

Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu