Lupta dintre Orban și Cîțu continuă! Liderul PNL i-a dat o nouă lovitură premierului: Există riscuri cu privire la această numire

Potrivit celor spuse de liderul PNL, din cei 79 de oameni au fost prezenți doar 48. Ludovic Orban explică faptul că „au fost 31 de absenți” care „probabil din cauza convocării foarte rapide nu au putut participa”.

De asemenea, 47 de voturi au fost pentru numirea lui Dan Vîlceanu pentru funcția de ministru al Finanțelor. Singurul vot împotriva îi aparține lui Ludovic Orban, care spune că „există riscuri cu privire la această numire”.

„Din cei 79 de oameni au fost doar 48. Au fost 31 de absenți, care probabil din cauza convocării foarte rapide nu au putut participa la această ședință. 47 de voturi au fost pentru, iar votul împotriva îmi aparține.

Faptul că n-am avut o discuție cu Cîțu, faptul că BPN a fost convocat intempestiv… Aș fi convocat și eu acest BPN! Afirmațiile care spun că eu nu aș fi convocat nu au legătură cu realitatea.

Mi-am exprimat rezerve extrem de serioase cu privire la această candidatură. Domnul Cîțu a spus că susține competența, integritatea. Din puntul meu de vedere există riscuri cu privire la această numire. Opinia publică să știe foarte clar că desemnarea îi aparține lui Cîțu și celor care au convocat BPN”, a declarat Ludovic Orban.

Cine este Dan Vîlceanu?

Dan Vîlceanu este un politician controversat. Acesta a fost mai întâi la PSD, a trecut la PDL, iar apoi la PNL. De asemenea, familia lui Vîlceanu este cunoscută pentru contractele pe care le are cu statul.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea