Nicușor Dan a fost victima paparazzilor, după ce Antena 3 a intrat în posesia unor imagini cu primarul Bucureștiului, în vacanță, fiind fotografiat atât la munte, cât și la mare. Cu toate că a avut un început de concediu mai complicat, edilul pare să fi găsit și momente de relaxare.

Nicușor Dan, în vacanţă la munte și la mare

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a fost fotografiat în mai multe ipostaze, în vacanţă, atât la mare, cât şi la munte, în România. Acesta mai are concediu până la finalul acestei săptămâni, după ce și-a luat liber încă de la începutul lunii august.

Nicuşor Dan apare şi într-o fotografie la Făgăraş, pe terasă, unde se relaxează. Primarul Capitalei este încă în concediu, transmite Antena 3.

Primarul, fotografiat în costum de baie la mare

Edilul Bucureştiului a fost fotografiat de asemenea și în costum de baie, pe plajă la Olimp, în timp ce butonează telefonul.

Pe 3 august, Antena 3 a intrat în posesia mai multor fotografii cu primarul Capitalei din stațiunea Olimp.

A participat la ședința CGMB din concediu

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan a participat la ultima ședința de Consiliu General al Capitalei în care au fost votate, printre altele, dizolvarea a trei companii municipale – Cimitire București SA, Tehnologia Informației SA și Compania Municipală Pază și Securitate SA.

Nicușor Dan a fost prezent însă online, pentru că acesta se află în concediu, la mare, conform unor fotografii. Edilul a fost zărit atunci pe plaja de la Olimp. În picioarele goale, într-un tricou cu o cămașă peste, în pantaloni scurți, Nicușor Dan vorbea la telefon, printre șezlonguri. Citeşte întreaga ştire: Unde a fost surprins Nicușor Dan în această dimineață. Vacanță cu telefonul la ureche – FOTO
Citeşte întreaga ştire: Unde a fost surprins Nicușor Dan în această dimineață. Vacanță cu telefonul la ureche – FOTO

Sursă foto: captură video ProTV