Noul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, a trecut printr-o spaimă imensă. Acesta a intrat în contact cu premierul Ludovic Orban. Șeful de la Palatul Victoria intrase, la rândul său, în contact cu jurnalistul B1 TV, Silviu Mănăstire, descoperit pozitiv la testul coronavirus.

Nicușor Dan, în pericol?!

Acum, noul primar al Capitalei a primit rezultatul primului test COVID, dar a anunțat că va rămâne în izolare până la finalul acestei săptămâni, când va face un al doilea test coronavirus. Nicușor Dan a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

„Rezultatul testului Covid făcut la cerere este negativ. Nu sunt încadrat în definiția de caz, deci nu am obligații legale de izolare.Totuși, pentru maxima protecție a celor din jur voi mai rămâne în izolare până vineri 9 octombrie inclusiv, când voi și repeta testul”, a scris Nicușor Dan pe pagina de Facebook.

Nicușor Dan este noul primar al Capitalei după ce a bătut-o pe Gabriela Firea de la PSD cu aproape 5 procente diferență. Cei de la Biroul Electoral Central și de la Autoritatea Electorală Permanentă au făcut deja publice rezultatele finale. Astfel, Nicușor Dan va fi primarul Bucureștiului în următorii patru ani.

Mai sunt însă câțiva pași până când va ocupa fotoliul de edil al Capitalei. Mai întâi, trebuie să-și dea demisia din funcția de deputat, apoi să intre efectiv în mandatul de primar al Capitalei.