România stă pe un butoi cu pulbere. Cei din Guvern au făcut mai multe anunţuri care vizează milioane de români. Dar asta nu e tot. Urmează tăieri pe bandă rulantă. S-a aflat şi ce pensii se vor desfiinţa.

Criză majoră în România

Pandemia de coronavirus a lovit crunt România. În plină criză sanitară, Guvernul a decis că pensiile se vor mări abia în ianuarie 2022, iar anumite sporuri, gratuităţi sau vouchere ale bugetarilor urmează să fie tăiate.

În plin scandal, şeful PSD, Marcel Ciolacu, face praf Guvernul condus de către Florin Cîţu. Acesta anunţă măsuri dure în 2021, care vor viza milioane de români.

Mai mult, Marcel Ciolacu susţine că PSD va vota în Palrmaent tăierea pensiilor speciale pentru parlamentari. “Guvernul lor de hoți și mincinoși știe să aducă austeritatea doar pentru categoriile cele mai vulnerabile – pensionarii și pentru cei în care ar trebui să investească – elevii și studenții.

Guvernul lor de hoți și mincinoși știe să ia măsuri doar împotriva firmelor românești, să le îngroape de tot!
Nesimțire! Așa se cheamă atunci când tai de la peste 7 milioane de români, dar nu te atingi de pensiile speciale. Asta este #dreptatea PNL și USR-PLUS, promisă acum un an de zile.

De aceea, astăzi am luat decizia de a depune proiectul de lege privind eliminarea pensiilor parlamentarilor. Toți trebuie să fie egali în fața legii. Să fie atunci!”, a scris Ciolacu pe o reţea de socializare.