Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îl atacă dur pe președintele României, Klaus Iohannis, printr-un mesaj postat marți pe contul său de Facebook. Astfel, Ciolacu îl acuză pe Iohannis de complicitate prin faptul că i-ar proteja pe cei din PNL și USR, susține liderul PSD.

Mesajul lui Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a postat următorul mesaj pe contul său de socializare:

“Tăcerea vă face complice, domnule Iohannis!! Oare cât mai protejați mafia PNL-USR din Guvern??!

Ați închis ochii blajin când PNL a #furat sute de milioane de euro în plină pandemie, cu achizițiile de măști și ventilatoare de la UNIFARM.
Acum stați și vă lustruiți schiurile în timp ce miniștrii, pe care i-ați pus peste capul poporului care a votat altceva, fură cu nesimțire și banii europeni! 478 de milioane de euro – fonduri europene NERAMBURSABILE destinate sprijinirii firmelor românești au ajuns pe mâna samsarilor imobiliari!

Miniștrii dvs, domnule Iohannis, și prietenii lor au dat iama,după bunul plac, prin platforma electronică, măsluind rezultatele în timp ce antreprenorii onești sunt în pragul falimentului.

Tăcerea vă face complice, domnule Iohannis! Deși, chiar și această tăcere nu va împiedica DLAF și OLAF să acționeze. Unde vă veți ascunde atunci când accesul României la banii europeni va fi blocat din cauza hoției guvernamentale monumentale PNL-USR??!
PS: Sau dați-i un telefon doamnei Kovesi de la Parchetul European să vă învețe ce se întâmplă când banii europeni sunt furați fără jenă!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu anunță falimentul

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a postat săptămâna trecută pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care trage un semnal de alarmă cu privire la firmele din România. Șeful PSD este de părere că acestea vor continua să dea faliment.

“Atunci când măsluiesc fără jenă cele mai simple programe de ajutor pentru IMM-uri, ce pretenţii poţi avea de la acest Guvern că va putea convinge Comisia Europeană că este capabil să atragă cele 30 de miliarde de euro prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă?! Zero credibilitate!

Banii europeni, atât de necesari României, nu vor fi daţi pe mâna acestor amatori. Pentru că nu sunt în stare să facă un plan clar şi coerent! Şi pentru că au demonstrat deja că pe orice pun mâna fie distrug, fie fură!
În timp ce în interiorul aceluiaşi Guvern, Cîţu de la PNL îi dă în cap lui Năsui de la USR cu bâta Corpului de control, firmele româneşti vor continua să dea faliment pe bandă rulantă. Iar, pe sub masă, prietenii lor îşi vor lua în continuare apartamente pe banii tuturor românilor”, a scris Marcel Ciolacu Ciolacu, săptămâna trecută, pe Facebook.