Este dezvăluirea momentului făcută chiar de către Mircea Badea. El a povestit, în direct la tv, cum a dat norocul peste el într-o singură seară. Se întâmpla într-o perioadă în care acesta era vedetă de televiziune și toată lumea ar fi crezut că stă foarte bine financiar. Mircea Badea a dezvăluit însă contrariul. Nu avea bani nici să treacă strada.

O întâlnire cu un afacerist român cunoscut i-a adus însă mult noroc. Plus o sumă frumoasă pentru acea vreme în buzunar. Mircea Badea a povestit cum după o întâlnire pe care a avut-o cu Dragoș Săvulescu a reușit să câștige 700 de dolari. Toată suma i-a intrat în buzunar într-o singură seară.

„Eram şomer şi nu aveam bani. Neavând bani, nu ştiu cum naiba se întâmplă de ajung eu la mall-ul din Vitan şi acolo era bowling. Eu nu aveam bani să trec strada, eram aşa să mai plec de acasă, să am senzaţia că plec pe undeva. Altfel, eram mega vedetă pe vremea respectivă. Nu aveam să trec strada de foame. Acolo, la mall, vine Dragoş Săvulescu cu un super-BMW. Nu mai ştiu să îţi spun de unde ne ştiam. „Salut, Mircea!”, nu ştiu ce. „Mă duc să joc bowling. Vii?”. Şi zic: „Bă, nu prea joc, dar vin” – „Ah, eu sunt meseriaş”. Şi cu cine crezi că mă duceam eu la mall? Cu prietenul nostru Cristinel. Și încep oamenii să joace. Era praf, dădea numai gherle şi se enerva. Şi eu zic: „Ia stai aşa să facem o treabă cu bogatul”. El era mega bogat de atunci. Eu vorbesc de când aveam eu 30 de ani şi el 31″, a povestit Mircea Badea.

Mircea Badea: Eu doar îi spuneam: „Eşti praf, uite, îţi tremură mâna”

Vedeta de la Antena 1 a continuat să releteze ce a urmat și cum a reușit să câștige sute de dolari.

„La un moment dat, eu îi zic aşa, doar să văd, că nu dărâmă niciuna. Eu l-am văzut că se aprinde, l-am agăţat. Şi el zice: „Pe 100 de dolari că le dau pe toate jos?”. Şi zic: „Bă, nu am 100 de dolari la mine, nu am venit pregătit”. Zice: „Ah, nu e nicio problemă, îţi dau eu 100 de dolari, dacă tu ai dreptate”. Şi zic: „Gata, bagă”. Nu a dat niciuna jos. Mamăăă! A înnebunit. Şi zice: „Nu, nu. Asta s-a întâmplat. 100 de dolari”. Pe bune? Eu mă uitam la Cristinel: „Ăsta vorbeşte serios?” – „Da!” – „Hai să îi luăm banii”. Şi am început: „Nu, te văd, nici nu respiri ca lumea, poziţia nu e bună”. Frăţioare, am luat vreo 700 de dolari, în seara aia, noi neavând niciun ban. Am plecat cu bani de la mall, noi nemişcându-ne de pe scaun. Eu doar îi spuneam: „Eşti praf, uite, îţi tremură mâna” – „Mie îmi tremură mâna?” – „Rău!”. Eram copii, totuşi, pe vremea aia”, a povestit Mircea Badea, în emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

Cine este Dragoș Săvulescu

Dragoș Săvulescu este fostul acționar de la Dinamo. El a fost reținut de autoritățile din Grecia, în noaptea de duminică spre luni, în timp ce se afla pe insula Mykonos, deși nu avea voie să părăsească Italia. Dragoș Săvulescu avea un mandat de arestare pentru o condamnare de 5 ani de închisoare cu executare. În acelaşi dosar a fost condamnat şi Radu Mazăre, în prezent încarcerat.Dragoş Săvulescu a fugit în România înainte de a fi condamnat definitiv, el stabilindu-se în Italia, unde Curtea de Apel din Napoli i-a comutat pedeapsa într-una cu suspendare. Decizia instanţei din Napoli se aplică însă doar pe teritoriul acestei ţări.