Mihai Daneș, candidat independent pentru primăria Sectorului 6, le cere simpatizanților USR să nu voteze așa cum le cere conducerea formațiunii politice, adică pe liberalul Ciprian Ciucu.

Daneș arată, într-un mesaj pe Facebook, că nu a fondat USR alături de Nicușor Dan pentru ca partidul să susțină astăzi, în alegerile locale 2020, un candidat care nu corespunde principiilor la care au aderat membrii și simpatizanții săi.

”Atacuri pe bandă rulantă”

Mai mult decât atât, Daneș susține că, din poziția de candidat independent, este atacat în egală măsură atât de PNL, cât și de PSD, adică și de dreapta și de stânga eșicherului politic.

”Dragi prieteni, stimați alegători,

În acestă campanie ați văzut că un independent are puterea de a se lupta de la egal la egal cu partidele politice. Ați văzut cât de deranjați au fost contracandidații de activitatea mea, recurgând la atacuri pe bandă rulantă, atât din dreapta, prin vocea candidatului PNL, Ciprian Ciucu cât și din stânga, din partea doamnei Firea.

În plus, după toate dezvăluirile apărute în această perioadă, după ce am văzut cum candidatul Ciucu și-a angajat rudele în mai multe instituții ale statului, pot spune că decizia mea de a candida și de a-i reprezenta pe adevărații USR-iști a fost cea corectă.”, a scris Mihai Daneș pe internet.

”O altfel de politică”

”Când am fondat USR, împreună cu Nicușor Dan, am spus că vrem „o altfel de politică”, fără nepotisme, fără privilegii, cu respectarea strictă a principiilor care au stat la baza formarea USR.

Candidatul Ciucu nu reprezintă acest deziderat. M-am bătut atâția ani cu PSD-ul, am fost singurul care am făcut o opoziție dură primarului Mutu și consider că pot schimba administrația Sectorului 6.

Fără compromisuri, fără USL sau alte alianțe nefirești, fără nicio deviere de la principiile noastre.

Vă aștept pe 27 septembrie la vot. Adevărații USR-iști nu se abat de la principii!
Adevărații USR-iști votează Daneș!”, a mai scris el.